Skip to main content
Vrijwel alles mag en kan tijdens een uitvaart

Uitvaartlocaties in Noord-Brabant en Noord-Limburg.

Karen verzorgd in de regio Noord-Brabant & Noord-Limburg uitvaarten. Zie hieronder een groot aanbod van uitvaartlocaties naast de meer gebruikelijke en bekende crematoria en begraafplaatsen om.

Buitengewoon Afscheid haar team verzorgd ook veel uitvaarten in regio Zuid-Holland en Noord-Holland. Lees hier meer over de uitvaartlocaties in de regio.

Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een unieke uitvaartlocatie in regio Noord-Brabant? Buitengewoon Afscheid kent een groot aantal buitengewone, kleine of juist grote uitvaartlocaties in de deze prachtige regio. Natuurlijk kunnen we een afscheid in de aula van het crematorium of de begraafplaats plannen, maar deze pagina laat je vooral de locaties buiten de standaard uitvaart plekken in Brabant om zien. Juist voor jou die afscheid wil nemen op een ongedwongen en informele plek. Er zijn veel mogelijkheden, midden in de stad, op een natuurbegraafplaats, modern of klassiek.  Zie hieronder een aantal uitvaartlocaties in de omgeving van Den Bosch, Vught, Eindhoven en Breda.

Mooie en buitengewone uitvaartlocaties

Eindhoven & omgeving

Philips Hall van de Evoluon in Eindhoven, perfecte locatie voor een uitvaart.

Evoluon

in Eindhoven

Afscheid nemen in één van de meest iconische gebouwen van Eindhoven? Dan ben je bij het Evoluon aan het goede adres. Het enorme auditorium en de foyer met uitzicht op de futuristische ‘schotel’ bieden ruimte aan uitvaarten. Vanwege de publieke functie van het pand worden de overige ruimtes gebruikt voor andere doeleinde, zoals exposities. Omdat het auditorium plaats biedt voor zo’n 450 genodigden adviseren wij de locatie alleen in optie te nemen wanneer je ook een groot gezelschap verwacht bij het afscheid.

In het pand is Brasserie Next gelegen. De cateraar van dit restaurant kan de genodigden voorzien van een lekker hapje met een verhaal. Laat je verwonderen en ervaar hoe mens, natuur en techniek samenkomen in een culinair concept.

 

Capaciteit auditorium, de Philips Hall: 200 – 450 zitplaatsen

Stadspaviljoen Eindhoven

in Eindhoven

Afscheid nemen te midden van het Stadswandelpark in Eindhoven? Dat kan bij het Stadspaviljoen. Een locatie met een huiskamersfeer, gelegen in het groene hart van Eindhoven. Het restaurant, de lounge, de Elzentzaal en Heerenkamer zijn allemaal ruimtes die je kunt huren als uitvaartlocatie. Of je nu kiest voor intiem of juist groots; op deze locatie kun je alle kanten op. Het vriendelijke personeel verzorgt naast feestelijke bijeenkomsten ook graag uitvaarten op hun locatie. Ze vinden namelijk dat een afscheid juist ook op een plek mag gebeuren die bij het leven hoorde. Waarom niet vertrouwd, informeel en huiselijk? Met toewijding dragen ze hun steentje bij en doen ze hun uiterste best om de uitvaart tot een mooie belevenis te maken, waar men later veel troost uit kan halen. Er is veel vrijheid wat betreft invulling en inrichting van de ruimte, en het aanbod aan hapjes en drankjes is net zo uitgebreid als de veelzijdige menukaart van het Stadspaviljoen

Capaciteit: (xx zitplaatsen) 

Ketelhuis Eindhoven landgoed De Grote Beek uitvaartlocatie Eindhoven

Ketelhuis – landgoed De Grote Beek

in Eindhoven

Het Ketelhuis Eindhoven is een buitengewoon bijzondere uitvaartlocatie, net buiten het centrum van de stad. Deze intieme, industrieel ingerichte locatie met een groot buitenterras kan op verschillende manieren worden ingezet voor een afscheidsdienst, condoleance of herdenkingsdienst. Het afscheid kan hier zowel binnen als buiten plaatsvinden, of een combinatie van beide. Je huurt de volledige locatie voor het afscheid: zo kun je het geleefde leven een mooi podium geven op een fijne en veilige plek. Afhankelijk van de wensen kun je hier kiezen voor een afscheid in de grote theaterzaal of de wat kleinere ruimtes (De Blauwe Kamer, Eetkamer en het Grand Café). De locatie is uitgerust met de nodige beeld -en geluidstechniek, en de koks doen hun uiterste best om aan te sluiten bij de wensen van de familie. Het aanbod in hapjes en drankjes voor bij de borrel is enorm.

Capaciteit: 250 (100 zitplaatsen)

De Paterskerk

in Eindhoven

De Paterskerk (ook wel DOMUSDELA genoemd) is een centraal gelegen event- en ceremonie locatie in het centrum van Eindhoven, Noord-Brabant. Dit complex bestaat uit De Paterskerk, De Kapel, Hotel Mariënhage. Brasserie Rita is eind 2019 geopend na een werkelijk fantastische renovatie. De oude ziel met het eigentijdse ontwerp maakt dat het een bijzondere en multifunctionele afscheidslocatie in Eindhoven is geworden, voor grote en kleine groepen.

De voormalige Paterskerk is opnieuw ingericht voor eigentijdse uitvaartrituelen en uitvaartceremonies. Groot, maar ook intiem. Hier is ruimte voor het delen van persoonlijke verhalen, beelden en muziek. Het is een ruimte waar eenieder zich thuis voelt. Aangrenzend aan De Paterskerk is een sfeervolle gezinskamer gelegen, waar naasten voorafgaand aan de uitvaartceremonie in alle rust worden ontvangen. In de ruime naastgelegen foyer vinden de ontvangst en ontmoeting na afloop van de uitvaart plaats.

Capaciteit De Paterskerk: 500 genodigden   

De Kapel van de Paterskerk

in Eindhoven

De Kapel van de Paterskerk ademt een sfeer van warmte, gastvrijheid en samenzijn uit. Door de glas-in-loodramen valt het licht prachtig langs de monumentale gewelven. Het leven en de herinnering aan leven worden hier liefdevol omarmd. Ontvangst, de ceremonie en de afscheidsbijeenkomst na afloop van de uitvaart vinden plaats in deze bijzondere ruimte. Net als in De Paterskerk worden naasten in een aparte, aangrenzende gezinskamer ontvangen. De Kapel is een bijzonder mooie locatie voor uitvaartceremonies en een intiem samenzijn tot 75 personen.

Afscheidsdiensten bij Domusdela kunnen altijd worden gecombineerd met een (in)formele condoleance met een lekker hapje en drankje.

Capaciteit De Kapel: 75 genodigden

Uitvaart in de Kapel van Paterskerk in Eindhoven

Kerk Oostelbeers

In Oostelbeers

In deze prachtige kerk komen oude en moderne elementen samen in een hedendaags ontwerp. Het is een unieke uitvaartlocatie, die goed te bereiken is en op zo’n 30 minuten rijden van Eindhoven of Tilburg ligt. Een afscheid kan hier groots, of juist intiem. Door middel van verplaatsbare theatergordijnen kan een kleinere ruimte worden gecreëerd. De bar in de kerkzaal is gemaakt van oude kerkbanken. Hier kunnen allerlei soorten drankjes en hapjes geserveerd worden. Er is een goede techniekinstallatie met beamer aanwezig in de kerk. Het sfeervolle podium met glas-in-loodramen op de achtergrond leent zich perfect voor toespraken.

Eigenaar Marrick Verhoeven doet zijn uiterste best om op deze prachtige plek een uniek en onvergetelijk afscheid te verzorgen. Alles kan hier, niks is te gek, en daarom werkt Buitengewoon Afscheid zo graag samen met deze buitengewone uitvaartlocatie.

Capaciteit kerk: 350 zitplaatsen

Afstand vanaf Eindhoven: 20 km

Uitvaartlocatie brabant

Kasteel Henkenshage

in Sint-Oedenrode

Afscheid nemen in de sfeer van de 14e eeuw kan bij Kasteel Henkenshage, net buiten Den Bosch. Deze mooie en klassieke locatie biedt ruimte voor een afscheidsceremonie binnen in Het Koetshuis, of buiten in de weelderige kasteeltuin. In deze gigantische tuin (440m2) kun je elkaar in de buitenlucht ontmoeten, samen herdenken of het leven vieren. Op zo’n bijzondere en sfeervolle locatie zal het afscheid ongetwijfeld een unieke en troostrijke ervaring zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie binnen of in het buitentheater, omringd door groen en uitkijkend op de slotgracht. Bij een informele afsluiting op deze unieke plek mogen een lekker hapje met eventueel een goed glas bubbels niet ontbreken. Dit behoort dan ook tot de mogelijkheden wanneer je kiest voor een afscheid op deze locatie.

Capaciteit: 100 (80 zitplaatsen) 

(Een afscheid in de buitenlucht is toegankelijk voor een grotere groep mensen)

Afstand vanaf Eindhoven: 22 km

Landgoed Hoeve Ruth

in Vlierden

Deze natuurbegraafplaats begon als familiebegraafplaats van de familie Swinkels. Inmiddels is het een sprookje van een landgoed, waar dierbaren in de natuur kunnen worden begraven. Het mooie en bijzondere aan deze natuurbegraafplaats is de oude bosbodem. De natuur bij Hoeve Ruth is zoveel mogelijk intact gelaten; alleen het ven en de paden zijn opnieuw aangelegd. Hierdoor trekt deze plek een enorme biodiversiteit aan en zijn er veel soorten flora en fauna te vinden. Het is een fascinerende plek, die op velen een grote aantrekkingskracht heeft. Wij adviseren je om tijdens het leven een plekje uit te zoeken op deze natuurbegraafplaats omdat het kiezen vanuit de energie van leven minder zwaar is dan wanneer je in de week van verlies en verdriet een keuze moet maken. Bovendien is een natuurgraf tijdens het leven uitzoeken op deze plek voordeliger. Kies je voor deze natuurbegraafplaats, dan kan de afscheidsdienst binnen plaatsvinden in ’t Veldhuys, of buiten bij De Bosheuvel. Dit zijn allebei prachtige plekken, waar je je omarmd voelt door de natuur. De binnenlocatie biedt veel vrijheid en mogelijkheden om te kiezen voor een opstelling die past bij het afscheid.

Capaciteit De Bosheuvel: […]

Capaciteit ’t Veldhuys: […]

Afstand vanaf Eindhoven: 27 km

’t Boshuys

in Best

’T Boshuys in Best is een uitvaartlocatie midden in de natuur. Je kunt hier kiezen uit twee verschillende ruimtes: de kleine en intieme Zaal Boszicht en de grotere ruimte ’t Buitenhuys. De ruimtes zijn modern ingericht met veel houtwerk, planten en kleurrijk meubilair. Het is een plek waar je op een informele manier afscheid kan nemen. Op een zomerse dag kan het aangrenzende terras van ’t Buitenhuys worden ook gebruikt worden als afscheid- en condoleanceruimte. Aansluitend, tijdens of voor aanvang van de afscheidsdienst kan ook hier gezorgd worden voor een lekker hapje en drankje. Na de uitvaart kun je samen een wandeling maken door het mooie aangrenzende bosgebied de Sonse Heide.

Capaciteit ’t Buitenhuys: 100 tot 400 genodigden

Capaciteit Zaal Boszicht: tot 60 genodigden

Afstand vanaf Eindhoven: 14 km

Kapellerput in Heeze uitvaartlocatie

Kapellerput

in Heeze

Deze bijzondere locatie verzorgt geen uitvaartdiensten, omdat er vele zakelijke evenementen plaastvinden. Wél openen zij maar al te graag hun deuren voor een koffietafel of een afscheidsborrel, na afloop van een afscheidsdienst op een andere locatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitvaartdienst en een natuurbegrafenis bij natuurbegraafplaats Schoorsveld. Naderhand lopen jullie samen met alle genodigden door het bos (+/- 10 minuten lopen) naar Kappellerput. Op deze fijne en groene plek kun je na afloop van een afscheidsceremonie in informele sfeer samenkomen en herinneren. Dit is zowel binnen als buiten mogelijk.

Capaciteit: 250 genodigden

Afstand vanaf Eindhoven: 12 km

De zeer geliefde ruimte van afscheid op de Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

in Heeze

Natuurbegraafplaats Schoorsveld is een buitengewoon mooie natuurbegraafplaats, gelegen in een prachtig natuurgebied met open velden, hoge bomen, water en vennen. Deze natuurbegraafplaats diende vroeger als agrarisch gebied en als productiebos voor de Douglasspar en de Amerikaanse Hemlockspar.  De geur van de dougglasspar kun je hier nog steeds opsnuiven, maar het eentonige naaldbos van toen heeft nu plaatsgemaakt voor een natuurlijk een weelderig loofbos, waar veel planten en dieren hun plek vinden. De missie van deze deze begraafplaats is: “Natuurbehoud is belangrijker dan begraven”. De natuurgraven zijn hier geliefd, en de beheerders zorgen er samen met natuurmonumenten voor dat deze plek voor altijd behouden blijft. Op de natuurbegraafplaats vinden dagelijks niet meer dan twee begrafenissen plaats. Dit is iets wat wij enorm waarderen, want op deze manier is er alle rust en tijd voor de familie. De uitvaartceremonie kan plaatsvinden in de prachtige lichte ceremonieruimte, of misschien wel buiten onder een schaduwdoek op de Buitenplaetse. In beide gevallen heb je een buitengewoon mooi uitzicht op de natuur.

Capaciteit: 150 genodigden 

Afstand vanaf Eindhoven: 12 km

Tilburg & omgeving

Natuurbegraafplaats de Hoevens in Alphen

Natuurbegraafplaats De Hoevens

In Alphen (NB)

Kies je voor natuurbegraven op de natuurbegraafplaats De Hoevens? Een afscheidsceremonie in de ceremonieruimte vooraf aan de natuurbegrafenis is een prachtige optie waar veel van mijn klanten dankbaar op terug kijken. Deze plek is namelijk zo mooi en de bezoekjes naderhand bieden enorme troost. Het mooie aan Natuurbegraafplaats De Hoevens is dat de medewerkers écht de tijd voor je nemen en naast een informele plek ook rust kunnen bieden. De locatie neemt namelijk net zoals Buitengewoon Afscheid een beperkt aantal klanten aan per week. In de lichte afscheidslocatie De Eik, het eikenhouten huis dat is vervaardigd van materiaal uit het landschap, heb je zicht op de vrije natuur. Alles is hier voorhanden; een goede geluids- en beeld installatie en een ruimte om achteraf in fijne sfeer samen te komen. Wil je de ceremonie in de buitenlucht van Alphen? Dan kan dit ook in hun boskapel, werkelijk prachtig.

Capaciteit: 250 personen 

Vanaf Tilburg: 17 km

Natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek (Hilvarenbeek)

Natuurbegraafplaats De Utrecht

in Hilvarenbeek

De natuurbegraafplaats De Utrecht (ligt in Brabant) kan ook alleen gebruikt worden als afscheidslocatie. Zoek je een uitvaartlocatie in de vrije natuur of misschien wel aan een beekje? Dan ben je hier aan het juiste adres. De meeste mensen kiezen ook voor een begrafenis hier wanneer ze deze prachtige plek hebben bewonderd. Wil je gecremeerd worden? In dat geval opent de begraafplaats De Utrecht ook zijn deuren voor de mensen die een passende afscheidsplek zoeken. Er is een luifel aanwezig waar je onder kunt zitten, genoeg houten klapstoelen, een geluidsinstallatie en ik ken een geweldige cateraar die vooraf/achteraf hapjes kan verzorgen.

Capaciteit: 100 genodigden

Afstand vanaf Tilburg: 10 km

Hilvaria Studio ontzettend mooie en bijzondere uitvaartlocatie

Hilvaria Studio

in Hilvarenbeek

Naast de Leuvenzaal heeft deze locatie ook een hele bijzondere expositieruimte: Het Ei. Deze witte ruimte met afgeronde muren is ingericht met een prachtige kunstcollectie. Vanwege de akoestiek is deze plek minder geschikt als ceremonieruimte. De ruimte kan voorafgaand aan de uitvaartceremonie gebruikt worden als plek waar gasten afscheid kunnen nemen van de overledene, die in een open kist ligt. Soms wordt de overledene na afloop van de afscheidsceremonie verplaatst naar deze zaal. In de tussentijd tovert het personeel van Hilvaria Studio de Leuvenzaal om tot een ruimte waar men staand kan borrelen, terwijl de overledene op een rustige aansluitende plek in Het Ei is. In de Leuvenzaal staat een vleugel, waar je ook gebruik van kunt maken.

Capaciteit Leuvenzaal: 300 (220 zitplaatsen)

Capaciteit Kodakzaal: (180 zitplaatsen)

Afstand vanaf Tilburg: 10 km

Cultureel centrum Jan van Beschouw

in Goirle

Een gerenoveerde monumentale kapel met een sfeervolle foyer en theaterzaal. Voor een mooi afscheid kun je hier alle kanten op: van ingetogen en intiem, tot groots en uitbundig. De locatie leent zich uitstekend voor een uitvaart. Aansluitend aan de afscheidsdienst kan iedereen even bijkomen en rustig napraten aan de koffietafel of bij een borrel.

Zelfs voor voor een héle grote groep mensen is deze locatie geschikt. De kapel kan in dat geval als ceremonieruimte gebruikt worden in combinatie met de theaterzaal. Gasten in de theaterzaal kunnen de ceremonie in de kapel door middel van een live videostream bekijken. Na de dienst komen alle gasten samen in de kapel.

Capaciteit kapel: 220 zitplaatsen

Capaciteit theaterzaal: 380 zitplaatsen

Afstand vanaf Tilburg: 8 km

‘s-Hertogenbosch & omgeving

IJzeren Man Strandpaviljoen

in Vught

Afscheid nemen van een dierbare op een unieke, rustige, bosrijke strandlocatie in de omgeving van Den Bosch? Dan is het IJzeren Man Strandpaviljoen misschien wel de mooiste uitvaart plek in Noord-Brabant. Ik kom er erg graag omdat de sfeer heel ongedwongen is, de omgeving prachtig (blik op het water) en het interieur heel modern. Wat erg speciaal is aan deze plek is dat deze uitvaartlocatie beschikt over drie zalen welke, indien gewenst, aan elkaar gekoppeld kunnen worden voor een grotere ruimte. Bovendien beschikt elke zaal over een privéterras en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. In het IJzeren Man Strandpaviljoen is een condoleance en/of afscheidsbijeenkomst mogelijk, aangevuld met hapjes en drankjes. De medewerkers denken graag mee om er een mooi en persoonlijk afscheid van te maken.

Capaciteit: 350 genodigden (200 in Serre Zuid, 50 in Serre West & 100 in zaal de Kornuit)

Afstand vanaf Den-Bosch: 7 km

Kasteel Maurick uitvaartlocatie Vught

Kasteel Maurick

in Vught

Het kasteel Maurick in Vught is een prachtige historische plek, volledig gemoderniseerd en leent zich fantastisch voor een bijzondere afscheidsbijeenkomst en/of condoleance. De Orangerie en Serre van het kasteel kunnen we afhuren en inrichten naar eigen smaak/wens. Voor de familie is er hier een aparte ontvangstruimte, gereserveerde parkeerplaatsen en er kan eventueel ook overnacht worden om de dag van de uitvaart rustig en verzorgd af te sluiten. Aangezien deze mooie plek ook erg geliefd is als feestlocatie zal ik eerst goed afstemmen of op jullie gewenste dag en tijd een afscheid hier mogelijk is.

Capaciteit: 200 genodigden

Afstand vanaf Den-Bosch: 7 km

Beachclub uitvaartlocatie brabant

Lseven beachclub

in Boxtel

Deze uitgesproken en moderne locatie staat open voor uitvaarten in twee mooie en unieke ruimtes. Lseven ligt midden in het park aan het Leijsenven in Boxtel. Er zijn twee ceremonieruimtes: The Dome en The Greenroom. The Dome, de grootste, heeft een warme en moderne uitstraling, mooie lichtinval en een hoge nok in het midden, die voor een ruimtelijk gevoel zorgt. De zaal grenst aan een terras met uitzicht over het water, waar natuurlijk ook gebruik gemaakt van kan worden. De kleinere ruimte, The Greenroom, maakt zijn naam waar vanwege de de fijne groene vibe, en heeft een warme en moderne uitstraling. Ook bij deze ruimte hoort een privéterras, waar je naderhand kunt lunchen, borrelen of bij een koffietafel na kunt praten, onder het genot van de heerlijke zoetigheden van o.a. Patisserie De Rouw. De ceremonieopstelling is hier volledig open: deze kun je naar eigen wens invullen. De benodigde techniek is hier uiteraard ook aanwezig. Een fantastische plek om het geleefde leven te vieren.

Capaciteit The Dome: 200 personen (of meer met livestreaming)

Capaciteit The Greenroom: 40 personen

Afstand vanaf Den Bosch: 14 km

Nieuw Annaland

in Vught

Nieuw Annaland is een prachtige uitvaartlocatie, gelegen in Vught. In deze sfeervolle boerderij vind je de ceremonieruimte De Groep. Deze mooie grote ruimte valt op door het hoge plafond, de fraaie bar en de hangende haard, die een huiselijke sfeer geeft. Het weidse uitzicht op de landerijen zorgt voor een echt buitengevoel. Je kunt hier kiezen voor verschillende opstellingen, met ruimte voor 75 personen. Deze prachtige boerderij heeft daarnaast ook een kleinere ruimte, genaamd De Deel. Dit is de ideale plek voor een intiem afscheid, die voorafgaand aan de uitvaart ook gebruikt kan worden als familiekamer. Ook de buitenruimte biedt veel mogelijkheden: het ruime landgoed van 17 hectare rondom de boerderij is geschikt voor een tuinceremonie, een borrel in de buitenlucht of mischien wel een afscheidsdiner aan de lange tafels buiten.

 

Capaciteit De Groep: 75 zitplaatsen

Capaciteit De Deel: 25 zitplaatsen 

Afstand vanaf Den-Bosch: 7 km

Breda & omgeving

Afscheidshuis in Noord Brabant

Buiten Afscheid

In Prinsenbeek

Buiten Afscheid is geen uitvaartlocatie, maar een afscheidshuis. Het is dé plek waar je een dierbare overledene op kunt baren in een sfeervolle, huiselijke omgeving, bijvoorbeeld wanneer dit thuis niet kan. Deze plek wordt gerund door de lieve Hella, die bij een afscheid samen met ons dagelijks aanwezig is om de familie te ondersteunen en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Buitengewoon afscheid heeft inmiddels diverse malen en naar grote tevredenheid gebruik mogen maken van deze plek. Op de bovenetage zijn twee slaapkamers, en het komt regelmatig voor dat familieleden blijven overnachten. Op zo’n moment ontstaan mooie en ontroerende momenten. Het klinkt misschien gek, maar het voelt als een weekendje in een vakantiehuis. Neem rustig plaats voor de tv, geniet van een glas wijn of warm in de keuken die enorme pan soep op, die een vriendin die afscheid kwam nemen meebracht. We bevelen deze plek van harte aan. Hier begeef je je in de huiselijke sfeer van een thuisopbaring, terwijl je als familie tegelijkertijd een stukje ontzorgd wordt.

Afstand vanaf Breda: 9 km 

Bijzondere uitvaartlocatie in Breda

Strnd

in Breda

Een echte buitengewone en unieke plek voor een uitvaart is Strnd in Breda, het industriële pand van de voormalige Renault-garage. De grote hal van Strnd kan ingezet worden voor uitvaartbijeenkomsten, vooral wanneer je de setting informeel en modern wenst. Het mooie aan de grote hal van Strnd is de bar die eraan grenst. Uitermate geschikt om de afscheidsbijeenkomst te eindigen met een samenzijn waar hapjes en een drankje over de ruimte worden verspreid. De overledene kunnen we plaatsen in het midden van de ruimte, dit gebeurt vaak wanneer iemand graag onder de mensen was en … van een goede borrel hield.

Zomers is het op deze uitvaartlocatie in Breda een mooi idee om het terras erbij te betrekken als plek om achteraf met elkaar nog herinneringen te delen.

Capaciteit: 250 genodigden

Bijzondere uitvaartlocatie in Breda de Korenmolen

Korenmolen Princenhage

in Breda

Afscheid nemen van een dierbare in een molen kan in Breda bij Korenmolen Princenhage. Op een mooie zomerdag biedt de uitvaartlocatie in Breda ons alle ruimte om eventueel het buitenterrein erbij te betrekken en daarmee de ceremonie buiten te laten plaatsvinden. Wanneer het regent, kunnen we uitwijken naar binnen. Wanneer het afscheid intiem en klein mag zijn dan is de oude korenmolen een mooie intieme plek voor de uitvaartceremonie. Wanneer je meer genodigden bij de uitvaart verwacht, adviseer ik het oude pakhuis, de beneden- en bovenzaal dienen zich hier heel mooi voor.

Capaciteit in oude korenmolen: 35 genodigden

Capaciteit in het oude pakhuis (boven en benedenzaal): 150 genodigden

Neem een moment om bewust stil te staan bij onze eigen sterfelijkheid, iets dat we niet gewend zijn maar wat zo essentieel is. Lees meer over wat jij alvast vooraf aan een uitvaart kunt regelen.

Zuid-Holland

Ben jij woonachtig in regio Zuid-Holland of is jouw dierbare hier woonachtig? Een uitvaartceremonie vlakbij het woonhuis is altijd mooi en vertrouwd.
Buitengewoon Afscheid kent een groot aantal buitengewone, kleine of juist grote uitvaartlocaties. Die vind je midden in de stad, in de vrije natuur of in het dorp waar je vandaan komt. Zie hieronder een aantal bijzondere en buitengewone uitvaartlocaties in de omgeving van Rotterdam, Leiden, Hoek van Holland, Dordrecht, Gouda en Den Haag.

Terras van kas Villa Ockenburgh

De kas van Villa Ockenburgh

in Den Haag

De Kas van Villa Ockenburgh is een prachtige uitvaartlocatie die omgebouwd kan worden tot condoleanceruimte. Deze fijne plek is rustig en op loopafstand van crematorium Haagse Duinen en Ockenburgh en begraafplaats Westduin in Den Haag. Een herdenkingsdienst of condoleance kan hier op jouw manier worden ingevuld. Het personeel kan jullie prachtige, eerlijke en landelijke hapjes serveren. Deze locatie werkt namelijk uitsluitend met verse seizoensproducten (soms van eigen moestuin) van lokale leveranciers. Let op, deze locatie is alleen op de maandagen beschikbaar als condoleance plek, de andere dagen van de week is de Kas geopend als restaurant.

Capaciteit: 100 personen

De Villa van Ockenburgh

in Den Haag

Naast de kas is de prachtige villa met zijn restaurant ook beschikbaar als condoleance locatie. Deze villa bevindt zich op de buitenplaats Ockenburgh en wordt omringd door prachtige natuur. Een rustige plek waar in moderne en informele sfeer op eigen wijze afscheid genomen kan worden. Op de locatie is een muziekinstallatie aanwezig. Externe beeldschermen voor een fotopresentatie kan ik verzorgen.

Capaciteit: 100 personen

SS Rotterdam - uitvaartlocatie Rotterdam

SS Rotterdam

in Rotterdam

Een afscheid op hét stoomschip met een skyline van Rotterdam. De vele zalen op het schip maken een afscheidsbijeenkomst mogelijk voor een kleine of grote groep genodigden in heel veel verschillende sferen. Meerdere keren mocht ik hier een intiem en groots afscheid verzorgen of alleen de condoleance achteraf.  Persoonlijk vind ik de Grand Ballroom in combinatie met het Upper Promenade Deck de mooiste afscheid plekken. Je kunt dan binnen de afscheidsceremonie vormgeven en wanneer het weer het toelaat, buiten op het deck de borrel. Het theater is ook een bijzondere plek op het schip, het enorme scherm en het podium bieden veel opties.

De Ambassador Lounge is ook een uitzonderlijke afscheidslocatie. Perfect voor de muziekliefhebber waar live muziek en in een “club” setting prachtig samengaat. De overledene ligt dan vaak in het midden op de “dansvloer” op het stermotief en de genodigden zitten/staan dan er dan vaak omheen. Wat ook bijzonder is, is dat de hotelkamers ook beschikbaar zijn voor de overledene als opbaarlocatie en natuurlijk voor zijn of haar dierbaren. Natuurlijk is en blijft het schip hoofdzakelijk een hotel/restaurant. Het is geen standaard uitvaartlocatie, maar wanneer de datum het toelaat is op deze bijzondere plek veel bespreekbaar.

Capaciteit: 500 genodigden 

Uitvaartlocatie Op Hodenpijl in Schipluiden

Op Hodenpijl

in Schipluiden

De Op Hodenpijl kerk is een bijzondere plek voor een uitvaartceremonie en/of condoleance. De kerk heeft een neoclassicistische stijl en de kerkruimte en het restaurant kunnen op vele manieren ingezet worden voor een afscheidsdienst. Zo mogen de stoelen zo gerangschikt worden dat de opstelling voor jullie past. Dit kan een theateropstelling zijn of misschien wel rondom de overledene. Na de ceremonie in de kerk kan er nagepraat en geborreld worden in het restaurant wat grenst aan de zaal. Vele soorten biologische en lokale hapjes (vaak zelfs van eigen moestuin) kunnen worden geserveerd. In de kerkzaal is een vleugel en beamerscherm aanwezig.

Capaciteit: 250 personen

Tuin van de smid in leiden

Tuin van de smid

in Leiden

De tuin van de smid ligt midden in het Cronesteynpark aan de rand van Leiden, heel centraal en groen omgeven. Een uitvaartbijeenkomst biedt deze locatie aan in hun theehuis, dit kan in de kas en/of in de groene zaal. Ze biedt twee zalen die aan elkaar grenzen en eventueel beide open kunnen voor een grotere groep. Beide ruimtes hebben een goede geluidsinstallatie met microfoon, een extern beeldscherm of livestreaming kan ik voor jullie verzorgen.

Wat ik zelf heel prettig vind aan deze uitvaart plek in Leiden is de vrije, natuurlijke, intieme en kindvriendelijke sfeer. Zo mocht ik ooit een uitvaart verzorgen waar de schapen achter de rouwauto liepen toen we wegreden, heel buitengewoon. Ook vind ik dat de hapjes hier lekker en goed verzorgd zijn en de koffie komt als latte art met een heerlijk koekje.

Capaciteit: 100 personen

Dudok in het Park

in Rotterdam

Midden in het Euromastpark in het scheepskwartier van Rotterdam ligt Dudok in het Park (vroeger Oud Heerenhuys). Een prachtige en intieme uitvaartlocatie waar afscheid genomen kan worden op geheel eigen wijze. ‘S winters kan deze afscheidslocatie gebruikt worden voor een intiem en klein afscheid en/of condoleance en in de zomer kan een grote groep uitgenodigd worden omdat we dan het terras erbij kunnen betrekken. Zo had ik ooit een buitenceremonie met live muziek in de prachtige tuin, uitkijkend op het watertje. Omdat deze locatie ook voor hun horeca daggasten open is en zij veel reserveringen hebben voor trouwerijen, zal ik eerst vooraf voor jullie uitzoeken of de gewenste uitvaartdag op deze locatie mogelijk is.

Capaciteit: 60 personen 

The Boathouse Kralingen, bijzondere uitvaartlocatie in Kralingsebos

The Boathouse Kralingen

in Rotterdam

Een van mijn favoriete uitvaartlocaties is The Boathouse, uitkijkend op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Het moderne en lichte pand heeft een stoere en robuuste uitstraling en bestaat uit verschillende etages die eventueel allemaal benut kunnen worden voor de uitvaart die jij in je hoofd hebt. Ook is het enorme terras, wanneer het weer dit toelaat, een mooie plek om de uitvaartceremonie te starten of te eindigen. Het personeel van The Boathouse heeft veel ervaring met het organiseren van een uitvaartceremonie op deze locatie. Je kunt hier een liefdevolle, meedenkende en respectvolle inzet verwachten. Er is een fantastische geluidsinstallatie aanwezig, een 58 inch scherm, katheter en natuurlijk mobiele microfoons. Na de uitvaartdienst kan er een groot aantal verschillende soorten hapjes geserveerd worden.

Capaciteit: 100 personen

Augustijnenkerk in Dordrecht, bijzondere uitvaartlocatie

Augustijnenkerk

in Dordrecht

Op de Voorstraat in Dordrecht vind je de prachtige Augustijnenkerk die ingezet kan worden als uitvaartlocatie. Deze mooie historische plek laat veel licht door door zijn grote ramen wat een erg aangenaam gevoel geeft tijdens het afscheid. De details, de blauw/groene kerkbanken, de prachtige grote licht kandelaars, het houten gewelfden plafond, de houten preekstoel en de prachtige drieluiken aan de muur maken het een unieke en bijzondere afscheidslocatie. In de kerk staat een Yamaha G2 vleugel en een prachtige orgel die gebruikt kunnen worden tijdens de invulling van de afscheidsceremonie. Akoestisch klinkt de kerk fantastisch, dit komt door de prachtige zerkenvloer die in de kerk ligt.

Capaciteit: 800 personen

Trinitatiskapel

in Dordrecht

Een van mijn favoriete afscheidslocaties, omdat de eigenaar Jan Lokhorst een bijzondere en fijne beheerder is; veel kan en niks is te gek. Deze prachtige kapel midden in het centrum van Dordrecht kan worden omgetoverd tot afscheidslocatie en ingericht worden op de manier die bij jou/jullie past. Misschien is dit eerst een ceremonie en daarna een samenzijn in informele sfeer? Misschien start dit wel met de borrel en willen jullie de sprekers spontaan laten opstaan. Ofwel, kies de vorm die bij jullie past. Op deze locatie is een geluidsinstallatie, piano en zelfs een orgel aanwezig. Mobiele beeldschermen voor een fotopresentatie kan ik voor jullie regelen. Ook verzorgt het catering team van de kapel prachtige hapjes, ook hierbij is álles mogelijk. De ruimtes naast de kapel en de kleine stadstuin zijn ook te betrekken.

Capaciteit: 120 personen 

Noorse Zeemankerk in Rotterdam

Noorse Zeemanskerk

in Rotterdam

De Noorse Zeemanskerk ligt in het Euromastpark, hartje centrum van Rotterdam. De naam van deze uitvaartlocatie zegt het al “Zeemanskerk”, een heel fijn houten kerkje, in typisch zeventiende-eeuwse, Noorse bouwstijl. De rijke geschiedenis van deze unieke plek is voelbaar in de kerkzaal door het orgel, de muurschilderingen op het houtwerk, het glas in lood een het excentrieke interieur. De kerkzaal heeft ook een ontvangstruimte waar na de uitvaartdienst een condoleance kan worden gehouden. Veel van mijn klanten kiezen ervoor om na de afscheidsceremonie hier te verplaatsen naar Dudok in het Park, een fijne horecaplek op loopafstand (4 min) waar de condoleance ook prima kan plaatsvinden, (zie bovenaan).

Capaciteit: 80 personen

Buitenplaats

in Vlaardingen

Graag in de buitenlucht? Dan is het terrein van Buitenplaats in Vlaardingen misschien wel een mooie en passende plek. Al hun ceremonie plekken vinden overdekt maar buiten plaats. Een plek die vraagt om vertraging en stilte. Het team achter deze fantastische uitvaartlocatie staat open voor veel eigen invulling in vorm en aankleding. We kunnen gebruik maken van hun Glazen Hooiberg voor een intiem afscheid en voor grotere groepen hebben zij een prachtige enorme Stretchtent die is omringd met hoge bomen en brede heesters.

Capaciteit van de Glazen Hooiberg: 25 – 50 personen

Capaciteit van de Stretchtent: 50 – 250 personen

Staat jouw gewenste afscheidslocatie of woonplaats hier niet tussen? Tijdens een vrijblijvend voorgesprek kan ik je de vele andere mogelijkheden toelichten.

Utrecht

Ben jij op zoek naar een mooie uitvaartlocatie in de regio Utrecht? Buitengewoon Afscheid kent een flink aantal buitengewone, kleine of juist grote afscheidslocaties. Natuurlijk kun je afscheid nemen in de aula van het crematorium of de begraafplaats, deze pagina laat vooral de locaties buiten de aula’s om zien. Wanneer het afscheid op een unieke en buitengewone uitvaartlocatie mag plaatsvinden. Er zijn veel mogelijkheden, midden in de stad, in de vrije natuur, modern of klassiek.  Zie hieronder een aantal voorbeelden in de omgeving van Utrecht, Baarn, Zeist, Bunnik en Laren.

Schaapskooi

De Schaapskooi

in Baarn

In de bosrijke omgeving van Landgoed Drakenburg in Baarn ligt afscheidslocatie De Schaapskooi. Een bijzondere uitvaart plek voor een persoonlijk afscheid in een rustige en bosrijke omgeving. Deze uitvaartlocatie heeft verschillende zalen, uitkijkend op een vijver of op de vrije natuur. Het mooie aan deze plek vind ik de veelvoud aan uitvaartmogelijkheden. Met elkaar kunnen we de ceremonieruimtes helemaal naar wens aankleden met persoonlijke spullen. Ook heeft de uitvaartlocatie veel attributen te leen. Met deze spulletjes kan ik de gewenste, persoonlijke sfeer vormgeven. Met goed weer is de tuin ook de perfecte plek voor een buitenceremonie. Hapjes en drankjes worden hier fantastisch geregeld.

Ook heeft De Schaapskooi in Baarn het boshuisje, een 24 uurs opbaarlocatie mocht een thuisopbaring geen wens zijn. Jullie krijgen de sleutel van dit fijne huisje en kunnen jullie geliefde ieder moment van de dag bezoeken zonder daarvoor een afspraak te hoeven maken.

Dit boshuisje wordt ook wel eens ingezet als intieme afscheidslocatie en de hotelkamers van het Landgoed Drakenburg worden vaak gebruikt zodat de aanwezige familie altijd dichtbij kan zijn.

Wat ik zo mooi en fijn vind aan deze uitvaartlocatie in Baarn/De Schaapskooi is dat deze locatie heel dichtbij (15 min afstand) het crematorium Laren ligt (zie uitvaartlocaties in Noord-Holland). Overigens is dat ook een prachtige uitvaartlocatie!

Capaciteit: 200 personen

Beauforthuis

Beauforthuis

in Zeist

Het Beauforthuis Zeist is een oude kerk die is verbouwd tot theater, liggend aan de rand van het bos. Het fijne aan deze uitvaartlocatie is dat het de culturele en kunstzinnige sfeer heeft van een theater, maar ook de serene sfeer van een oud kerkje. Naar mijn mening een mooie combinatie voor een buitengewoon afscheid. Met de ruimte zelf is veel mogelijk; van een afscheidsceremonie tot een afscheidsdiner. Dat wat past. Wanneer het mooi weer is, kunnen we de uitvaart buiten in het bos laten plaatsvinden. We kunnen altijd naar binnen uitwijken bij minder weer. Daar leent het Beauforthuis zich prima voor.

Op deze locatie in Zeist is een piano aanwezig en alle apparatuur voor goed beeld en geluid. Daarnaast kunnen er in de kerkzaal ook hapjes en drankjes worden geserveerd, lekkere verantwoorde en biologische producten. De locatie is overigens niet ver van de algemene begraafplaats in Zeist en het crematorium Amersfoort in Leusden. Een mooie combinatie wanneer dit de wens is.

Capaciteit: 160 personen

Landgoed Sandenburg

Landgoed Sandenburg

in Langbroek

Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, midden in de natuur net buiten Utrecht. Kasteel Sandenburg, met zijn witgepleisterde muren, kantelen en torens, mooie tuin is een mooie locatie voor een informeel en persoonlijk afscheid. In hun Oranjerie kun je kiezen voor een meer traditionele uitvaartceremonie of een informele opstelling. Denk bij de informele opstelling aan zitjes, statafels en catering. Tussentijds zijn er sprekers, muziek en mogelijk beeld. Bij mooi weer is een afscheid buiten of het gebruiken van hun terras ook mogelijk. Alleen al de zes grote deuren openslaan zodat we de vogels horen, is al zo buitengewoon!

Belangrijk om te weten dat deze uitvaartlocatie alleen hun oranjerie verhuurd en ik voor jullie de volledige catering, de bar, eventueel statafels en beeld en geluid verzorg. Heb je hiervoor iemand in je eigen netwerk? Prima, dan kun je de catering zelf verzorgen. Zo niet, dan regel ik het graag in de stijl die bij jullie past.

Capaciteit: 120 personen 

Landgoederij uitvaartlocatie

De Landgoederij

in Bunnik

Deze mooie uitvaartlocatie in Bunnik is een boerderij die volledig is gerenoveerd tot sfeervolle en moderne ruimtes waarbij de sfeer van vroeger ook bewaard is gebleven. Hun grote zaal (De Deel) kan op veel manieren worden ingericht tot de opstelling bij jullie afscheidsceremonie past. In de zomer is het mooi de ceremonie vorm te geven samen met het naastgelegen, afgeschermde terras. Op de wat koudere dagen is het mooi een afscheid vorm te geven in combinatie met De Brink-ruimte waar ook een bar en vleugel staat. Veel mensen kiezen ervoor om achteraf in deze ruimte na te praten/ te herinneren onder het genot van een hapje en een drankje (en misschien wel live piano muziek!).

Capaciteit: 270 personen

Uitvaartlocatie in Utrecht centrum

Gasthuis De Leeuwenbergh

in hartje Utrecht

Zoek je een afscheidslocatie in het centrum van Utrecht? Misschien is  het gasthuis De Leeuwenbergh dan wel een mooie locatie. Gelegen in het Utrechtse Museumkwartier, direct aan de singel. Op deze sfeervolle en lichte afscheidslocatie kun je veel mensen ontvangen en is alles voorhanden voor een buitengewoon en eigen afscheidsmoment. Gasthuis De Leeuwenbergh Utrecht heeft ook een souterrain dat betrokken kan worden bij een condoleance.

Capaciteit: 250 personen

Staat jouw gewenste afscheidslocatie of woonplaats hier niet tussen? Tijdens een vrijblijvend voorgesprek kan ik je de vele andere mogelijkheden toelichten.

Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een mooie uitvaartlocatie in de regio Noord-Holland? Misschien zoek je voor jezelf of een dierbare een uitvaartplek vlakbij het woonhuis, dat is altijd mooi en vertrouwd. Buitengewoon Afscheid kent een hoop buitengewone, kleine of juist grote uitvaartlocaties. Dit kan midden in de stad, vrije natuur of het dorp waar je vandaan komt. Zie hieronder een aantal voorbeelden in de omgeving van Haarlem, Hilversum, Bergen, Amsterdam en Amstelveen.

Westerliefde uitvaartlocatie Amsterdam

Westerliefde

in Amsterdam

Is deze stijlvolle en industriële uitvaartlocatie midden in het Westerpark van Amsterdam niet prachtig? Westerliefde kan groots ingezet worden of juist heel intiem, precies dat wat bij jou/jullie past. De kapelachtige ramen, houten vloeren en het bijpassende meubilair zorgt voor een prettige en unieke sfeer die je kan inrichten naar wens. De aanwezige geluids- en lichtinstallatie zijn van goede kwaliteit. De locatie kan ingezet worden voor de uitvaartbijeenkomst en eventueel een samenzijn/condoleance (achteraf of vooraf) waarbij lekkere hapjes en drankjes worden geserveerd vanaf de bar. Wat ik heel fijn vind, is dat alles mogelijk en bespreekbaar is op deze plek en er geen standaardprocedure bestaat. Zo mocht ik ooit een gezamenlijk diner organiseren, want dat was de wens van de overledene. Ook dat kan hier! Belangrijk om te weten is dat deze plek erg geliefd is en daarom vaak volgeboekt. Graag en vrijblijvend zoek ik voor jullie uit of een bijeenkomst hier mogelijk is op jullie gewenste uitvaartdatum.

Capaciteit: 150 personen

Buiksloterkerk prachtige locatie in Amsterdam voor uitvaarten

Buiksloterkerk

in Amsterdam

Beheerder Ignance van de Buiksloterkerk maakt alles mogelijk in zijn prachtige kerk in Amsterdam Noord. Mooi gelegen in het groen, achter de Buiksloterdijk. Meerdere keren mocht ik op deze bijzondere plek een uitvaartdienst verzorgen, vaak gecombineerd met een hapje en drankje achteraf in de kerk of buiten. Met statafels kan de ruimte omgetoverd worden tot fijne nazit-plek. In de kerk is een keuken aanwezig die een cateraar naar eigen wens mag gebruiken. Ik adviseer de hapjes van cateraar Studio Buik; telkens weer een fantastisch team om mee samen te mogen werken en waarbij kwaliteit en creativiteit zichtbaar en te proeven is. In de kerk is een Yamaha piano, een orgel en een geluidsinstallatie aanwezig. Nog een voordeel, er zijn veel gratis parkeerplekken achter de kerk.

Capaciteit: 300 personen

Huize Frankeldael voor uitvaarten

Huize Frankendael

in Amsterdam

Huize Frankendael, wie kent dit prachtige buitenhuis in Amsterdam niet? Een unieke uitvaartlocatie waar binnen of buiten een uitvaartdienst kan plaatsvinden. Persoonlijk adviseer ik de afscheidsceremonie te houden in de stijltuin, een klassieke symmetrische tuin. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een ronde zitopstelling met live muziek waarbij de hapjes/drankjes buiten worden geserveerd. Mooi in combinatie met live muziek. Wat eventueel ook  mooi is, is Het Koetshuis; de ruwe, stoere en toch sfeervolle ruimte biedt vele mogelijkheden voor een informeel afscheid. De keuken van Huize Frankendael is meer dan fantastisch! Ze serveren slow food en het personeel is erg vriendelijk en meedenkend. Parkeren kan aan de Middenweg. Belangrijk om te weten is dat deze plek erg geliefd is en daarom vaak volgeboekt. Graag zoek ik vrijblijvend voor jullie uit of een bijeenkomst hier mogelijk is op jullie gewenste datum.

Capaciteit: 60 personen 

Ruïnekerk

in Bergen

Een afscheidsbijeenkomst in de Ruïnekerk in het hart van Bergen. Een mooie plek voor de uitvaartplechtigheid waar de condoleance eventueel ook naderhand kan plaatsvinden. Je kunt met familie en vrienden na afloop samenkomen en herinneren in de ruimte achterin of het terrein buiten. Een andere optie is dat we met alle genodigden het samenzijn verplaatsen naar een van de omliggende horecagelegenheden. De geluidsinstallatie is erg goed, er zijn een kerkorgel, piano en video opname apparatuur aanwezig.

Capaciteit: 200 personen

Kassen van de Arendshoeve

in Aalsmeerderdijk

Zoek je een unieke, buitengewone en groene afscheidslocatie? Dan is de botanische tuin van de Arendshoeve in Aalsmeerderdijk dé plek. Ondanks de enorme ruimtes (kassen) kan door planten te verplaatsen ook een intiem afscheid op deze locatie mogelijk gemaakt worden. Alles is op deze uitvaartlocatie voorhanden om een bijzonder afscheid voor een kleine of grote groep mogelijk te maken en de vrijheid hoe dit ingericht en vormgegeven kan worden is enorm.. Zo kan de ruimte volledig verduisterd worden wat een bijzondere ervaring biedt wanneer er veel kaarsen branden. Ook is het afscheid mogelijk in combinatie met een ingerichte bar en is de keuze in verschillende soorten meubilair enorm. Op deze plek kan er echt ingegaan worden op de persoonlijke smaak van een dierbare en zijn of haar naasten. Voor rouwbloemwerk hoef je hier niet te zorgen. Deze locatie een kwekerij is en daardoor kunnen we een groene of kleurrijke sfeer neerzetten rondom de overledene en zijn of haar genodigden.

Was de overledene graag op het water (of de grachten van Amsterdam) dan is het misschien mooi om als vervoermiddel de boot te kiezen, de locatie ligt namelijk aan een kanaal dat o.a. vanaf Amsterdam Centraal toegankelijk is. Vanaf de aanmeersteiger is het nog maar een klein stukje lopen. Voor alle genodigden is er voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Capaciteit: 500 personen

Orangerie Elswout

in Overveen

Orangerie Elswout is een klassieke en unieke uitvaart/condoleance plek centraal gelegen in Overveen. Het ligt vlakbij Haarlem, Amsterdam en het strand van Bloemendaal en Zandvoort. De orangerie  heeft een Neorenaissance-stijl en het landgoed Elswout eromheen heeft een strakke Franse stijl, echt een bijzondere locatie. De Bloemenzaal en Muyksenzaal kunnen worden gebruikt voor een uitvaartdienst en zomers kunnen de mooie blauwe deuren tot het terras worden geopend. Een afscheid in de buitenlucht is hier ook mogelijk of misschien willen jullie buiten tafelen aan lange tafels? Alles kan, een locatie waar de uitvaart naar eigen wens en behoeften in te richten is. De chefkok kan dat maken wat jullie wensen, van een high tea, lunch/diner tot borrelhapjes.

Er is een piano, geluidsinstallatie, beamer en beeldscherm aanwezig.

Capaciteit: 175 personen 

Crematorium Laren

in Laren

Het crematorium van Laren in Noord Holland is een van de crematoriums waar ik het liefste kom voor een uitvaart, omdat het absoluut geen stoffige en kille plek is maar juist warm, modern en heel gastvrij. Het crematorium is niet in bezit van een grote uitvaartverzekeraar, maar opgezet door Guus Temming en Natalie Temming-Tap. Het voordeel van een zo persoonlijke locatie, is dat we de afscheidsceremonie hier op een eigen en niet voorgekaderde manier kunnen invullen. De afscheidslocatie in Laren is groen omgeven en ligt tussen de bomen en is goed bereikbaar vanaf de A1. Het crematorium ligt tussen Hilversum en Baarn in. Het gehele gebouw heeft een kleurrijk en modern meubilair en het gehele pand laat veel licht toe.

Capaciteit: 160 personen

ANNA

in Amstelveen

ANNA (vroeger Sint-Annakerk) is een moderne uitvaartlocatie in Amstelveen. In het dagelijks gebruik is deze uitvaartplek eigenlijk een bierbrouwerij en uitgaanslocatie, maar verhuurt zijn grote zaal ook voor afscheidsbijeenkomsten. Omdat het normaliter een evenementenlocatie is waar voornamelijk gefeest wordt, maakt de sfeer die er heerst het automatisch tot een informele plek voor afscheid, rouw en verlies. In samenspraak met de eigenaar Peter huren we gehele locatie af en richten het naar wens en behoefte van de naaste familie in. Hierbij is alles mogelijk en niks te gek.

Architectonisch een geweldige en unieke locatie waar een uitvaartceremonie zelfs gecombineerd kan worden met gebrouwen speciaalbier van o.a. Naeckte Brouwers en ANNA Proeflokaal en een lekkere hapje naar wens.

Belangrijk om te weten is dat deze plek erg geliefd is en daarom vaak volgeboekt, graag zoek ik voor jullie uit of een bijeenkomst hier mogelijk is op jullie gewenste datum.

Capaciteit: 150 personen

Staat jouw gewenste afscheidslocatie of woonplaats hier niet tussen? Tijdens een vrijblijvend voorgesprek kan ik je de vele andere mogelijkheden toelichten.