Skip to main content
De uitvaart

Alles wat er bij een uitvaart komt kijken

Neem vooral eerst de tijd die je nodig hebt. Een groot aantal van de mensen die Karen mag begeleiden na een overlijden, ziet of spreekt zij vooraf. In een voorgesprek worden alle uitvaartwensen uitgebreid besproken en vastgelegd. Op deze manier ontstaat er rust, duidelijkheid en soms zelfs meer creativiteit dan wanneer je hoofd en hart vol verdriet zijn direct na overlijden.

Wat komt er kijken bij een thuisopbaring?

(Thuis) opbaring

De meeste van mijn klanten kiezen voor een thuisopbaring. Toch is het voor hen vóóraf moeilijk in te schatten hoe een thuisopbaring eruit kan zien en wat er aan die keuze vooraf gaat.

Meer over de (thuis) opbaring
Biosac200
Wat is de Bio Sac 200?

Bio sac 200

De Bio Sac 200 is een natuurlijke, duurzame opbaringsmethode zonder gebruik te maken van een koeling, een koelcel of thanatopraxie (lichte balseming).

meer over de bio sac 200
Vrijwel alles mag en kan tijdens een uitvaart

Uitvaartlocaties

Buitengewoon Afscheid heeft een groot netwerk van uitvaartlocaties naast de meer gebruikelijke en bekende crematoria en begraafplaatsen om.

meer over uitvaartlocaties
biesveldnatuurkisten
Rouwvervoer
Hoe rijden, lopen, fietsen of varen we?

Rouwvervoer

Er zijn zoveel mogelijkheden om iemand naar zijn laatste rustplek te vervoeren. Kies alsjeblieft dat wat bij jou past. Traditioneel, klassiek of misschien wel een combinatie van beide.

meer over rouwvervoer

Voor veel mensen voelt het ongepast, een uitvaart voorbereiden tijdens het leven. Praten over de uitvaart voelt een stapje te ver, je staat nog zó in het leven. Toch is het is juist goed dat wij elkaar alvast leren kennen en dat jij je wensen alvast vrijblijvend bespreekbaar/kenbaar maakt.

Een duurzaam alternatief voor een uitvaartkist

Een afscheidswade

Een wade is een soepele, warme rechthoekige stof die je wikkelt om een overledene. Een afscheidswade wordt toegepast in een baar, mand of uitvaartkist.

meer over wades
Bijzondere uitvaart Oirschot door uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid
Houten & moderne kisten

Uitvaartkisten

Jouw laatste omhulsel, hoe ziet dat eruit? En wat is daarbij belangrijk? Ik geef je een overzicht van de mogelijkheden.

Meer over uitvaartkisten
Voor wanneer je zelf een uitvaart wilt regelen

Do It Yourself uitvaart

Dat we de uitvaart van een geliefde helemaal zelf kunnen regelen, zonder de hulp van professionals. Zoals we dat 100 jaar geleden al deden met de kennis en vaardigheden waar we toen over beschikten.

meer over een diy uitvaart

Een voorbereidingsgesprek met Buitengewoon Afscheid is vrijblijvend.