Skip to main content
Bijzondere uitvaart Vught door uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid
Waar moet je allemaal rekening mee houden?

Laten we het eens hebben over de kosten

Buitengewoon Afscheid is een kleinschalige en onafhankelijke onderneming. Hierdoor is de keuzevrijheid groot, dit betekent dat ik geen kosten maak voor een eigen ruimte of opslagruimte. Ik heb geen eigen belang en zit dus niet vast aan leveranciers van producten en diensten. De keuzes die je maakt zijn van jou, zoals het hoort.

Begeleiding bij jouw afscheid

Begeleidingstarief

Buitengewoon Afscheid werkt met een flexibel begeleidingstarief, hierbij worden de gewerkte uren in rekening gebracht. Een begeleiding start vaak voorafgaand aan het overlijden (kennismakingsgesprek) tot de periode van overlijden tot en met de uitvaart. Op persoonlijke aandacht en goede beschikbaarheid (in het weekend, 24/7 bereikbaar) kan je altijd rekenen.

Ons begeleidingstarief
Uitvaart Buitengewoon Afscheid
Bijzondere uitvaart Helmond door uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid
Waar je nog meer rekening mee kunt houden

Bijkomende kosten

Bij een uitvaart kun je veel persoonlijke keuzes maken, bijvoorbeeld de keuze voor een unieke kist of een bepaalde locatie. Elke keuze brengt bepaalde kosten met zich mee. Houd rekening met onderstaande bijkomende kosten.

meer over bijkomende kosten
Je bent altijd vrij in de keuze

Uitvaartverzekeringen

Wat voor verzekering je ook hebt afgesloten, je bent altijd vrij om zelf je uitvaartbegeleider te kiezen. Je bent niet verplicht om het afscheid door de uitvaartverzekeraar te laten begeleiden. Voor Buitengewoon Afscheid maakt het niet uit of je verzekerd bent en hoe je verzekerd bent.

meer over verzekeringen
Bijzondere uitvaart Eersel door uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid