Skip to main content
Modern, liefdevol, creatief, flexibel en veelzijdig

Een buitengewoon afscheid, want iedereen is uniek

De uitvaartbegeleiding van Buitengewoon Afscheid is modern, liefdevol, creatief, vol aandacht, flexibel en veelzijdig. Het type uitvaartbegeleiding waarbij op een persoonlijke, unieke manier afscheid genomen kan worden van een dierbare. Een afscheidsceremonie die eigen is en voor iedereen comfortabel aanvoelt.

Lees meer

“Het afscheid van onze lieve Simon was ondanks het grote verdriet, prachtig. Karen was hierbij heel belangrijk voor ons. Haar begeleiding is warm, liefdevol en zeer professioneel. Fijn hoe ze ons als gezin de ruimte gaf om het op onze manier te doen. Haar daadkracht om alles tot in de puntjes te regelen is onmisbaar.

Wij kunnen ons geen betere begeleiding van een dierbare voorstellen.

Dank je wel lieve Karen!”

RITA, MISCHA EN NATASJA PRINSENBERGFamilie Simon

Bereikbaarheid en werkgebied

Het werkgebied van Buitengewoon Afscheid is groot, tot 1 uur rijden vanaf Eindhoven of Den Haag. Karen haar standoord is Eindhoven en verzorgd de uitvaarten in regio Noord-Brabant. Gloria haar standoord is Den Haag en is er voor alle families in Zuid-Holland.  Het is voor ons geen enkel probleem om een uur in de auto te zitten als dat betekent dat jij de juiste persoon hebt gevonden voor een uitvaart. Buitengewoon Afscheid heeft een grote portefeuille vol bijzondere uitvaartlocaties en samenwerkingspartners (regionaal) verspreid door heel Nederland. Het is zeker niet meer van deze tijd om voor de begrafenisondernemer-uit-het-dorp te kiezen.

Reistijd vanuit onze standplaats naar jullie wordt niet als werktijd per uur berekend. Deze tijd wordt los berekend tegen €0,45 per km.

Bekijk uitvaartlocaties

Missie en visie

Buitengewoon Afscheid is een kleine uitvaartonderneming die niet meer dan twee begeleidingen per week aanneemt. Hierdoor kunnen wij onze aanpak persoonlijk en vol aandacht houden. Onze onafhankelijkheid zorgt ook voor een grote persoonlijke keuzevrijheid. We hanteren geen contracten of verplichte samenwerkingen met andere partijen. Hierdoor voel je als klant een grote keuzevrijheid voor bijvoorbeeld de uitvaartkist, een rouwkaart, opbaringsmethodes en bijzondere uitvaartlocaties.

De keuzes die dan worden gemaakt, zijn puur en niet aangestuurd door verplichte keuzes of opgelegde tarieven.

Laat je inspireren

Karen en haar team

Ik, Karen eigenaar van Buitengewoon Afscheid sinds 2013, geloof in een vast gezicht tijdens de uitvaartweek want alles is al nieuw genoeg. Samen begeleiden, adviseren en dragen wij liefdevolle en creatieve ideeën aan wanneer een dierbare is overleden. Hierin zijn wij flexibel en volledig onafhankelijk van bijvoorbeeld leveranciers van producten, samenwerkingspartners en van uitvaartlocaties. Hierdoor kun je als als opdrachtgever 100% vrije keuzes maken.

Heb je vragen over overlijden, de uitvaart of kosten? Neem vrijblijvend contact met haar op. Ze informeert je hierover heel graag.

meer over het team
Uitvaartmand Buitengewoon Afscheid

De dagen tot aan de uitvaart

Tijdens de dagen tot de uitvaart moet er veel geregeld worden. Daarom hebben we  elke dag contact om alle opties te bespreken en keuzes in rust en met tijd te nemen. Alles verloopt stapje voor stapje.

Op de dag van het afscheid zorgen wij ervoor dat alles tot in de detail is geregeld. Precies zoals met elkaar is afgesproken. Het afscheid zal plaatsvinden op een plek die goed voelt voor jou en de nabestaanden, van kerk tot eigen tuin. De dag van uitvaartceremonie is een dag die we in een eigen sfeer, met alle verhalen en herinneringen maken tot een mooi laatste podium.

Wij helpen je met het maken van de eerste noodzakelijke keuzes. 

Samen verzorgen we het mooiste afscheid.

Als komt samen.

Meer weten over het verschil tussen een kleine en grote uitvaartonderneming.